Skip to main content

Начини на плащане

1. Плащане при доставка(в брой) -  Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка, ведно с цената за доставка на стоката.

2. Easypay(в брой) - Може да Получите/Изпратите паричен превод в произволно избран от вас офис, работещ в системата на Easypay. Такива каси има над 1500 в цялата страна - в клоновете на ЦКБ, ПИБ, Office 1 Superstore, както и в повечето магазини на Билла, Пикадили, Фантастико и др. Може да прочетете повече за това какво представлява системата Easypay като натиснете тук

 

3. Visa е международна платежна система, която издава кредитни карти Visa и дебитни карти Visa Electron. Кредитните карти Visa поддържат електронни плащания. Ако имате такава, можете да платите чрез ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация. Дебитните карти Visa Electron поддържат електронни плащания в зависимост от конкретната банка-издател. Ако имате такава карта, която поддържа електронни плащания, можете да платите чрез ePay.bg, без да се налага да имате предварителна регистрация.

4. PayPal.com PayPal.com е международна система за електронни плащания. Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания. За да платиш от PayPal.com, трябва предварително да имаш регистриран акаунт, както и добавена и потвърдена банкова карта. Ако нямаш акаунт в PayPal.com, разгледай останалите начини за плащане.

5. Плащане чрез банков превод.

Данни за сметката, по която се осъществява плащането при варианта „плащане чрез банков превод”
• Титуляр на сметката: МИМИЦВЕТ ООД
• Име на банка: Банка ДСК
• IBAN: BG66STSA93000025581100
• BIC: STSABGSF

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни потърсите на тел:
+359887 244 604
или
на email : cvetarnicadalia@gmail.com

Желаем Ви приятно и удобно пазаруване!